Den záchranných složek v Hanušovicích 2020

SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o. p. s. uspořádala dne 27. června 2020 v Hanušovicích již pátý ročník akce „Den záchranných složek 2020“. Akci jsme uspořádali v rámci realizace projektu „Společně na Hanušovicku 2020“, který byl finančně podpořen dotací Úřadu vlády ČR v dotačním programu Prevence sociálního vyloučení a komunitní práce pro rok 2020.

„Den záchranných složek 2020“ jsme uspořádali pro širokou veřejnost v nově vybudovaném H-PARKU v Hanušovicích, ve spolupráci s Městem Hanušovice a několika dalšími neziskovými organizacemi. Pro 400 – 500 účastníků akce z Hanušovic a ze širokého okolí byl připraven bohatý program. Děti zde měly možnost bezplatně využít vstupu na kolotoče, skákací hrady či trampolíny. O zábavu se postaral klaun, děti malé i větší, si mohly vyzkoušet běh s hasnicí k „požáru“ a hašení, osahat si policejní výbavu, posadit se do policejního vozu i na čtyřkolku.

Na akci měly možnost prezentovat svoji činnost některé neziskové organizace, které působí na Hanušovicku – Podané ruce, Armáda spásy, Charita Šumperk a SONS Šumperk. SPOLEČNĚ-JEKHETANE, o. p. s. prezentovala účastníkům akce zejména činnost komunitního centra Gombík, které provozuje v Hanušovicích, za finanční podpory Olomouckého kraje.

Děkujeme všem za účast a těšíme se na další ročník.

Plakátek akce:

Přímý odkaz na tento článek: http://jekhetane.cz/?p=4828