ZRUŠENO: Dny otevřených dveří v našich nízkoprahových zařízeních

V důsledku mimořádné povodňové situace jsou Dny otevřených dveří v našich Nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež SPOLEČNĚ-JEKHETANE v Ostravě-Přívoze (Božkova 65) i v Ostravě-Porubě (Dělnická 20) ZRUŠENY.

Česká asociace streetwork pořádá na konci září po celé republice již po osmnácté Týden nízkoprahových klubů. Nízkoprahové kluby pro děti a mládež z celé republiky se během něj otevřou široké veřejnosti. Pracovníci našich nízkoprahových zařízení vás zvou k nahlédnutí do svého fungování v rámci Dnů otevřených dveří, a to:

  • ZRUŠENO: 18.9.2024 (středa) od 13:00-17:00 v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež SPOLEČNĚ-JEKHETANE v Ostravě-Porubě (Dělnická 20). Součástí programu pro nejmenší děti bude výtvarný workshop. Pro starší děti a dospělé bude připraven vědomostní kvíz a stolní hry. Můžete se také těšit na taneční vystoupení dětí.

 

  • ZRUŠENO: 19.9.2024 (čtvrtek) od 15:00-17:00 v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež SPOLEČNĚ-JEKHETANE v Ostravě-Přívoze (Božkova 65). Součástí programu bude i taneční vystoupení dětí.

 

Týden nízkoprahových klubů má za cíl především snížit prahy mezi kluby a veřejností – seznámit blíže a bez předsudků školy, rodiče, potenciální klienty, sousedy, firemní dárce nebo zástupce samospráv a média s činností nízkoprahových klubů prostřednictvím akcí, které nízkoprahová zařízení uspořádají přímo v jejich městech a místních komunitách.

Přímý odkaz na tento článek: http://jekhetane.cz/?p=8070